Skaffa en anpassningsbar pallmärkning för tillverkningsföretaget

Tillverkningsbranschen har blivit förändrad i grunden genom tekniska innovationer. Den digitala revolutionen har blivit ett systemskifte. De nya märksystemen har många fördelar. Bland de viktigaste framstegen handlar om att du kan anpassa märkningen till olika sorters produkter.

Har du pallar finns det olika storlekar och konstruktioner där långt ifrån alla märksystem klarar av samtliga pallkonstruktioner. Om du vill kunna hantera dina pallar och utföra pallmärkning på ett friktionsfritt sätt har du möjlighet att välja ett anpassningsbart märksystem.

Investera i framtiden

Många företag väntar med att investera i nya typer av märksystem och går miste om alla fördelar. Förutom att de är digitala är de mer kostnadseffektiva. Allt från datummärkning av kartonger, till streckkoder och andra moment som serialiserad data genomförs snabbare och billigare. En av anledningarna är att du kan skapa skräddarsydda helhetslösningar utifrån dina specifika behov.

Du kan oavsett dina behov anpassa märksystem som tar hänsyn till alla steg i tillverkningsprocessen. Det är möjligt att hantera moment i processen som tidigare innebar problem eller att du varit tvungen att outsourca till andra konsulter. Öka din kapacitet med olika lasermaskiner, allt från CO2-laser till fiberlaser.

Behöver du strålmaskiner finns både bläckstråle och termisk bläckstråle, eller tryckmaskiner som Print and Apply och även Drop. Du kan hitta tillverkningsmaskiner via innovativa Domino ta en titt här.