En välkomnande entrématta på företaget

Entrén är det första dina kunder ser när de kommer till ditt företag. Därför gäller det att den ser inbjudande ut. Förutom eventuell reception, personal och övrig inredning är entrémattan det första man möts av. En snygga matta, som dessutom är praktisk och som håller länge är därför en självklarhet. Så se till att göra ett så bra första intryck som möjligt.

Olika sorters mattor

En bra entrématta skyddar dina golv från smuts och slitage. Det finns olika sorters entrémattor, de som passar bättre utomhus och de som passar inomhus. Om ni har en matta utanför entrén ska den hindra att du drar med smutsen som du har på dina skor. Om du däremot har en matta inne i entrén är det bra om den suger åt sig fukt och vatten, för att hålla golven inomhus torra. Bra entrémattor gör också att det blir lättare att städa och underhålla golven på företaget.

Men det är också viktigt hur mattorna ser ut. En snygg matta blir som en inredningsdetalj och gör att din entré blir mer inbjudande för kunderna. Du kan välja på moderna entrémattor i naturliga material eller mer klassiska gummimattor. Det finns entrémattor för alla behov så kolla in dessa.