Träffa kunder utomlands – ta flyget

Att flyga i jobbet är något som blivit alltmer vanligt. En undersökning visar att svenskarna flyger dubbelt så mycket som de gjorde år 1990. Framförallt är det flygningarna utomlands som ökat under de senaste åren. En av anledningarna till det är att vi idag arbetar bortom landets gränser på ett helt annat sätt än vi gjorde tidigare.

Så underhåller du dig på en lång flygresa

Vi vet alla hur extremt tråkigt det kan bli under en lång flygresa till utlandet. Det du kan göra för att få en roligare flygresa är att exempelvis läsa en ny bok. Eller varför inte ta med en tidning där du kan lösa korsord. Har du möjlighet att jobba från datorn så kan du passa på att få lite arbete gjort när du ändå är fast i flygstolen under flera timmar. Reser du tillsammans med någon kan ni även passa på att spela lite spel.

Boka biljetter

Ska du resa lång kan du ibland behöva byta flyg på vägen. Det här kan göra det lite klurigt att boka biljetter och hitta en bra resrutt hela vägen fram till din slutdestination. Men du kan hitta din hjälp online och därmed få en smidig resa hela vägen.